Verzending & retourbeleid

Verzending

Alle bestellingen worden GRATIS verzonden vanuit Nederland binnen de EU. Voor verzending naar de Verenigde Staten rekenen wij $ 30. Wij doen ons best om je bestelling binnen 2 werk dagen te versturen. Je krijgt van ons een automatische e-mail met de track and trace code. 
Vakantiedagen en drukke periodes zoals Black Friday kunnen voor vertragingen zorgen.

Eventuele douane kosten zijn voor de klant.

Retourbeleid:

Voldoet je bestelling niet aan je verwachtingen? Dan krijg je van ons je bestelbedrag terug. Wanneer wij het boeket retour hebben ontvangen en alles in goede orde is, storten wij binnen 10 dagen uw bestelbedrag terug. 

Je kunt alleen het boeket terugsturen als:

1. Het boeket zit in de originele doos.

2. De retourmelding is binnen 14 dagen bij ons binnen.

3. Het product is niet beschadigd (beschadiging bij verzending wordt uiteraard wel vergoed).

Retouren binnen de EU worden volledig vergoed. Bij retouren vanuit de VS worden de retour verzendkosten niet vergoed.

Neem contact op met lidwien@flowersareforever.com om je retour aan te melden.

Wat zijn houdbare bloemen

Houdbare, ook wel gepreserveerde bloemen genoemd, zijn echte bloemen die zijn behandeld met een speciaal conserveringsproces om hun natuurlijke uitstraling en frisheid te behouden, zelfs lang nadat ze zijn geoogst. Dit proces helpt de bloemen te beschermen tegen verwelking en verval, waardoor ze een langere levensduur hebben.

Er zijn verschillende methoden om bloemen te conserveren, maar een veelvoorkomende techniek is het vervangen van het natuurlijke sap en vocht in de bloem door een conserverende vloeistof, zoals glycerine. Glycerine wordt ook gebruikt in voeding, zoals snoep, gebak en margarine. Hierdoor blijft de structuur van de bloem behouden en blijft deze flexibel en levendig.

Het resultaat is een bloem die eruitziet en aanvoelt als een verse bloem, maar die langdurig kan worden bewaard zonder water of speciale zorg.

Bekijk onze boektten
Bekijk
Bekijk onze vazen
Bekijk